KIRIKKALE
25°

Hayvan bakımevine koruma kurulundan ziyaret

Kırıkkale İl Hayvanları Koruma Korulu, Kırıkkale Belediyesi Hayvan Bakım Evini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


DEĞERLENDİRMEDE BULUNDULAR

Geçtiğimiz hafta ilk toplantısını gerçekleştiren Kırıkkale İl Hayvanları Koruma Kurulu çalışmalarına başladı. Toplantıda, Kırıkkale Belediyesi Hayvan Bakım Merkezini ziyaret etme kararı alan kurul üyeleri, Vali Yardımcısı Seyfullah Ordueli ile birlikte merkeze giderek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında, merkezin mevcut durumu, barınma koşulları ve yapılan çalışmalar yerinde değerlendirildi.

BAŞKAN YARDIMCISI SEFER BİLGİ VERDİ

Ziyarette Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ve Kırıkkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nihal Kanat, bakım merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında kurul üyelerine detaylı bilgi verdi. Sokak hayvanlarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için belediye olarak titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Sefer, iş birliği ve duyarlılıkla daha iyi koşullar oluşturulacağını belirtti. Kırıkkale Belediyesi, can dostlarımızın korunması ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için tüm kurumlarla ortak hareket ederek çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Keskin’de 200 dönüm arazi yandı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler borcunuz silinecek!

İlginizi Çekebilir

Etiler Kavşağı’nda çalışmalar sürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65719

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171