KIRIKKALE
24°
06:34

Öğleye kalan Süre

İlçe protokolü aşevinde öğrencilerle birlikte yemek yedi

Konya’nın Akşehir ilçesinde Kızılay Akşehir Şubesi Aşevi tarafından öğrencilere verilen yemek programına ilçe protokolü de katıldı.



Kızılay Haftası kapsamında; Kızılay Akşehir Şubesi Aşevinde verilen öğle yemeğine Akşehir Kaymakamı İsmail Küreci, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Barbaros Topaloğlu, Kızılay Akşehir Şubesi Başkanı Yalın Sümer, Kızılay Akşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı kurum müdürleri katıldı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kızılay Akşehir Şubesi’nin birçok güzel faaliyete imza attığını belirtip, Akşehir Belediyesi olarak bu faaliyetlere destek vermeyi sürdürdüklerini ve Akşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasından da aşevine günlük olarak ekmek desteği verdiklerini söyledi.
Öğrencilerle birlikte sıraya girip, kendi yemeklerini alan ilçe protokolü; Kızılay Akşehir Şubesi’nin öğrenciler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çok lezzetli yemekleri tertemiz bir ortamda sunduğunu belirterek Kızılay Akşehir Şubesi yönetimini tebrik ettiler.

İlginizi Çekebilir

Meteor yağmuru geliyor

İlginizi Çekebilir

Babası tarafından kazara öldürülen 12 yaşındaki Hazal toprağa verildi

İlginizi Çekebilir

Konya’da taksi durakları ve sürücülere “12 kural” denetimi ve bilgilendirmesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24436

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171