KIRIKKALE
22°
01:48

İkindi'ye Kalan Süre

İzmir depreminde ölen babaanne ve 4 torunu toprağa verildi

İzmir depreminde hayatını kaybeden babaanne ve 4 torununun cenazeleri Çorum’da toprağa verildi.


CENAZELER ÇORUM’A GÖTÜRÜLDÜ
İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depreme Rızabey Apartmanında yakalanan ve enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden babaanne Arefe Yücel (60) ile torunları Diren (3), Lena (4), Vera (6) ve Feda Yücel’in (10) cenazeleri, uçakla İzmir’den Ankara’ya, oradan da kara yolu ile Çoruma getirildi.

3 GÜN BOYUNCA ENKAZ ALTINDA KALDILAR 
Enkaz altında 3 gün boyunca kalan babaanne ve torunları için Çorum Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından babaanne ve 4 torununun cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. 

“BİNANIN OLDUĞU YERDE BOŞLUK VARDI”
Deprem sırasında yaşanan korku dolu anları aktaran baba Deniz Yücel, “Adliye binasında çalışıyorum. Binadan evim görünüyor. Deprem anında adliyeden çıktım direk evime baktım ama binayı göremedim. Orada bir boşluk vardı.” dedi.

Eşi Nilay Yüce ise deprem esnasında eve koştuklarını ancak binanın olduğu yere gelince sadece yıkıntılar gördüğünü anlattı.

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AHMET ÖNAL CENAZEYE KATILDI
Çorum’da düzenlenen cenazeye, Yücel ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, CHP Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve vatandaşlar katıldı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45188

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171