KIRIKKALE
27°

Kadın, şefkatin ve özverinin kaynağıdır

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Tekbıyıkoğlu, “Türk Kadını, milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantımızın en önemli unsurudur” dedi.


AİLE DOKUSUNUN TEMELİ 
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri dayanışma günü olarak kutlanmaktadır. Türk Kadını, milletimizin var olduğu günden bu yana toplumumuzu ayakta tutan, toplumsal, ekonomik ve sosyal yaşantımızın en önemli unsurudur. Türk toplum ve aile yapısında aile dokusunun temelini oluşturan kadınlarımız özverinin ve şefkatin kaynağı durumundadırlar. 

KAHRAMANLIKLARIN TEMSİLİ
“Şanlı tarihimize baktığımızda, kadınlarımız bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuştur. Öyle ki; Nene Hatun, Kara Fatma ve Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık sayfalarında yerlerini almışlardır.”

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
“Dünyada kadın hakları ve sorunlarına dikkat çekmek üzere kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün bu farkındalığı en iyi şekilde hissettirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi yakını kadınlarımız olmak üzere sevginin, şefkatin ve fedakârlığın sembolü olan bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.
Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Türk Milleti’nin gücüne güç katan zafer 

İlginizi Çekebilir

Kadın, şefkatin ve özverinin kaynağıdır

İlginizi Çekebilir

Üniversite ve OSB arasına bağımsız elektrik hattı kurulacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19321

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171