KIRIKKALE
25°
00:11

Yatsı'ya Kalan Süre

Kaplan: “Çiftçilerimizin her zaman yanındayız”

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Mustafa Kapan, TMO alımlarımda hasat bolluğu nedeniyle yurt genelinde yaşanan probleminin Kırıkkale’de de yaşandığını söyledi.


KÜRSÜDE DEĞİL, SAHADA İŞ YAPIYORUZ 
Alımlardaki yoğunluğun başlamasıyla birlikte Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı ile makamında görüşerek mahsul alımları ve randevular konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını söyleyen Milletvekili Kaplan, “Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdal ile alımları yerinde inceledik. Yapılan görüşmeler sonucunda bir kez daha altını çizerek söylüyorum. Çiftçilerimiz müsterih olsunlar mahsulün tamamı Toprak Mahsulleri Ofisimiz(TMO) tarafından alınacak” dedi.

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ 
Kırıkkale’nin tüm sorunları ile yakından ilgilendiğini ifade eden Kırıkkale AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, sorunları yerinde inceleyerek çözüm bulmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Çiftçilerin mahsullerini satma konusunda olduğu gibi bütün sorunlar ile yakından ilgilendiğini ve ilgileneceğini söyleyen Milletvekili Kaplan, “Problemlere kürsülerde konuşarak değil yerinde ve yetkilisiyle çözüm arıyorum” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Anneler ve adaylarına süt eğitimi verildi

İlginizi Çekebilir

Ekmek fiyatına zam 

İlginizi Çekebilir

Şehit olmak istiyordu duası kabul oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34950

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171