KIRIKKALE
21°
02:19

İkindi'ye Kalan Süre

Kaplan: “Türkiye yüzyılı şimdi başlıyor”

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Cumhurbaşkanlığı seçimi zaferi sonrası açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Kazanan Türkiye, kazanan 85 milyon vatandaşımızdır. Milletimizin her iradesi gibi bu sonucun da başımızın üstünde yeri vardır. Kazanan sadece biz


KIRIKKALE’DE OY ORANI ARTTI 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar sandık başına giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Seçimin sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden seçilerek Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Bu sonuçla birlikte yüzlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanı’nda sevinç gösterilerinde bulundu. Kutlamalarda yer alan AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı güçlü bir şekilde tekrardan seçtiklerini ifade ederek, 14 Mayıs seçimlerine göre yüzde 4 daha artırdıklarını söyledi.

KİRLİ SENARYOLARA GEÇİT VERMEDİK 
Kaplan, “Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gibi milletimizin her iradesi gibi bu sonucun da başımızın üstünde yeri vardır. Kazanan sadece biz değiliz. Kazanan Türkiye'dir, kazanan tüm kesimleriyle milletimizdir, kazanan demokrasimizdir. Hatırlarsanız, her fırsatta, kazandığımızda ülkemizde kimse kaybetmeyecek demiştik. Yine aynı şekilde biz kazandığımızda tek kaybeden, ülkemizle ilgili kirli senaryoların sahipleri ile onların aparatları olan terör örgütleri ve tefeciler olacak demiştik. Şimdi buradan aynı sözü bir kez daha veriyoruz. Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Milletimizin bize verdiği sorumluluğun gereği olarak, kimseye kırgın, küskün, kızgın, öfkeli değiliz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin 14-28 Mayıs seçim analizi

İlginizi Çekebilir

Hep birlikte büyük Kırıkkale’yi inşa edeceğiz

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yerel seçim süreci başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97419

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171