TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU BOYABAT’TA HAYAT BULUYOR
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı kapsamında Sinop’un Boyabat ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi temaslarda bulunan Kaplan, ilçe halkıyla buluşarak samimi sohbetler yaptı. Ziyaret kapsamında Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz ile birlikte önceki dönem Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mustafa Ermiş’in evine konuk olan Kaplan, ev sahiplerinin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ
Kaplan, “Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tür buluşmalar, milletle olan gönül köprülerimizi daha da güçlendiriyor,” ifadelerini kullandı. Ziyaretin, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde vatandaşlarla birebir temas kurarak samimiyet ve dayanışma bağlarını pekiştirmeyi amaçladığı vurgulandı. Programın ilerleyen günlerde farklı il ve ilçelerde de süreceği belirtildi.
Kırıkkale’de kaçak tütün operasyonu
Nüfus Müdürlüğü ALES için mesai yapacak
Evlenecek gençlere destek tutarı yükseliyor!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171