KIRIKKALE
25°

Kırıkkale'de ekmeğe zam mı geliyor?

Ekonomideki buhran ve üst üste gelen zamlar, vatandaşları zorlamaya devam ederken bir darbe de ekmekten mi geliyor?


İSTANBUL’A GELEN ZAM KORKUTTU
Her gün gelen zam haberlerinin ardından vatandaşlar tarafından ekmeğe de mi zam gelecek diye endişeye kapıldı ve bir açıklama bekliyor. Son olarak İstanbul'da ekmek fiyatlarına yapılan zamla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı fırınlarda satılan 200 gram ekmek gelen fiyat artışıyla birlikte 8 TL olarak güncellendi. Ağustos ayında gerçekleşen zamdan bu yana ilk kez ekmek fiyatlarına yapılan bu artış, vatandaşları endişelendirdi. İstanbul'da ekmeğe gelen zam sonrasında, diğer şehirlerde de benzer bir artış yaşanabileceği düşüncesi dilden dile dolaşmaya başladı.

KIRIKKALE’DEN HENÜZ AÇIKLAMA YOK
İstanbul’da ekmeğe gelen zamla birlikte Kırıkkaleli vatandaşlar da bu zamdan etkilenip Kırıkkale’de de ekmeğe zam gelecek fikrine kapıldı. Kırıkkale Ticaret Odası sessizliğini korurken şu anda ilde 200 gram ekmek 6.50 Türk Lirası olarak satılmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Ankara arası 100 TL oldu 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale TDV'den çocuklara eğitim desteği

İlginizi Çekebilir

Duman, İYİ Parti saflarına geçecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73867

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171