KIRIKKALE
24°
02:18

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale'de Filistin için kermes düzenlenecek

İsrail’in Filistin Gazze’ye bombardımanları sürerken çoğu kesim tarafından Gazze’ye destek mesajları ve insani yardımlar gelirken. Filistin’e bir destek de Kırıkkale Belediyesinden geldi.


GELİRİ GAZZE’YE GİDECEK
Belediye Mahalle Konakları kursiyer kadınlar tarafından düzenlenen Kırıkkale Belediyesi kermes organizasyonundan elde edilecek tüm gelirler Gazze halkına bağışlanacak.

MEHMET SAYGILI İSRAİL’İ KINADI
İsrail ordusunun durmaksızın Gazze’yi vurmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İsrail hükümetini kınarken Filistin halkının yanlarında olduklarını ifade etti. Saygılı, “Çocukları, anneleri, sivilleri, hastaneleri, camileri vuracak kadar alçalan İsrail, bir kez daha terör devleti olduğunu kanıtlamıştır. Er ya da geç bugün ya da yarın Gazze’de hastanede katledilen o masum yavrucakların hesabı mutlaka sorulacaktır. Allah’ım sen Gazze’yi bu aziz milletin duasıyla aziz et, ferahlat, muhafaza et” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin Temmuz sayısı çıktı

İlginizi Çekebilir

FETÖ'ye yönelik Gazi Turgut Aslan Operasyonu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü’nün Konuğu 52 Orduspor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91292

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171