KIRIKKALE
22°
00:50

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’nin dağlarında pedallar çevrilecek

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde yer alan bozkır diyarı Kırıkkale, önümüzdeki Ağustos ayında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. UCİ tarafından sınıflandırılan ve 4 gün sürecek olan ‘Etaplı Dağ Bisikleti Yarışları’ Ağustos ayında Kırıkkale’de gerç


MÜJDEYİ AS BAŞKAN AKYÖN VERDİ 
Geçtiğimiz aylar içerisinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Kırıkkale, önümüzdeki Ağustos ayında büyük bir etkinliğe daha imza atacak.  Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön,  Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından sınıflandırılan 4 gün sürecek olan etaplı dağ bisikleti yarışlarının Kırıkkale’de yapılacağı müjdesini verdi.

DÜNYANIN KALBİ KIRIKKALE’DE ATACAK 
Kırıkkale’de yine güzel bir etkinliğin gerçekleştirileceğine vurgu yapan Akyön, “Anatoila MTB Stage Race Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından sınıflandırılan dört (4) gün süren etaplı dağ bisikleti yarışıdır; bu resmi UCI statüsü, Dünyanın dört bir yanından gelecek vadeden amatör ve profesyonel dağ bisikletçilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 
Anatoila MTB Stage Race, kendilerini en iyilere karşı test etmek isteyen hevesli amatör biniciler ile Profesyonel yarışcıları bir araya getiren bir spor organizasyonudur.” 

PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Akyön, “Bu organizasyon 24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kırıkkale’den başlayarak Kırşehir, Nevşehir etaplarının ardından Kayseri’de bitmesi planlanıyor” dedi. Kırıkkale- Kırşehir- Nevşehir ve Kayseri illerinin yer alacağı MTB Dağ Bisiklet Şampiyonası - Anatoila MTB Stage Race Uluslararası organizasyonun planlaması ve ilk toplantısı As Başkan Bahattin Akyön, başkanlığında MTB Teknik kurul ve Parkur Komisyonu üyeleri tarafından Ankara’da yapıldı. Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu ve Teknik Kurullar Başkanı Yusuf Hitit’inde katıldığı 2023 yılı faaliyet programı başarıyla tamamlandı. 2023 yılı etkinliklerin ele alındığı toplantı da Kırıkkale Anatoila MTB Stage Rice yarışıda gündemde yerini aldı.  Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu “ 2023 yılının başarılı geçeceğine inancımız tamdır. 2023 yarış takvimimiz hayırlı olsun” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin dağlarında pedallar çevrilecek

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Ayyıldız’a ziyaret

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön, çocuklara söz verdi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76969

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171