KIRIKKALE
25°
00:8

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale'nin kış tedbirleri görüşüldü

Kırıkkale’nin 2023-2024 kış mevsimi tedbirleri toplantısı Vali Mehmet Makas başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.


CAN VE MAL KAYIPLARININ ÖNLENMESİ AMAÇLANIYOR
43 ilin kesişim noktası olan Kırıkkale’de yaşanabilecek olumsuz hava koşulları öncesinde muhtemel can ve mal kayıplarının önlenmesi ve azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

GÖRÜŞLER ELE ALINDI
Düzenlenen toplantıda Kırıkkale merkez ve ilçelerinde alınacak tedbirlerin görüşülmesinin akabinde kurul üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

“KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”
İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin bilgilendirme sunumlarının ardından Vali Makas, yaşanabilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi ve vatandaşlarımızın kışı sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışacağını söyledi.

Haber:Burak Şenol
 


 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

İlginizi Çekebilir

Spor Toto’dan Sulakyurt’a yatırım

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 18 bin 183 sürücüye ceza yazıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26441

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171