KIRIKKALE
25°
04:56

İmsak'a Kalan Süre

Kur’an kurslarına renkli geziyle kapanış 

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından organize edilen Yatılı Yaz Kur’an Kursu, kapanış programı ve Konya gezisiyle sona erdi.


HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER 
Kapanış Programına İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, veliler, kurs hocaları ve öğrenciler katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, şiir, tiyatro gösterileri, bendir eşliğinde ilahilerle devam etti. Program hatim duası ve pasta kesimiyle sona erdi. Duygusal anların yaşandığı programda Müftü Yardımcısı Göker; “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gençlerle nice güzel programlarda buluşmak duasıyla veda ediyoruz” dedi.

İKRAMLARDA BULUNULDU
Programdan sonra Konya gezisi için bir araya gelen yatılı yaz Kur’an kursu öğrencileri, Kırıkkale İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker ve rehber eşliğinde, Hz. Mevlâna Türbesi ve Müzesinin yanı sıra Alaaddin Tepesi ve Camisi, Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi, Sille Kilisesi, Karatay Medresesini ziyaret ettiler. Öğrencilere meşhur Konya etli ekmeğinin yanında çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber: Meryem Tekin (Stajyer)




İlginizi Çekebilir

Zekat, bütün ümmete emredildi

İlginizi Çekebilir

Minikler Kur’an öğrenmenin sevincini yaşadı

İlginizi Çekebilir

İşitme engelli kursiyerler Konya gezisinde buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22221

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171