KIRIKKALE
24°
00:48

Öğleye kalan Süre

LPG’ye 2 lira 3 kuruş zam geldi 

Akaryakıt fiyatlarına gün geçmeden zamlar gelmeye devam ediyor. Motorin ve Benzine yapılan zamlardan nasibini alanlar arasında LPG’de yer aldı.  Son olarak otogaz grubuna, gece yarısı itibarıyla 2 lira 3 kuruşluk zam geldi.


GECE YARISI ZAM GELDİ 
Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar, benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliğe neden oluyor. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz grubunda gece yarısı itibarıyla 2 lira 3 kuruşluk zam geldi.  Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Haber: Ümmügülsüm Tekin (Stajyer)
 

İlginizi Çekebilir

Ceylan, “Minibüsçüler olarak gerekirse kontak kapatırız”

İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine zam

İlginizi Çekebilir

Asgari ücret görüşmeleri bugün başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12889

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171