KIRIKKALE
25°
00:38

Yatsı'ya Kalan Süre

Milli Eğitim Müdürü Telefoncu’dan tercih çağrısı 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak öğrencilere 27 Temmuz'dan itibaren rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlar tarafından danışmanlık hizmeti verilecek.


HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ 
Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, tercih sürecinde de öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerin ÖSYM'ye yerleşmelerinde doğru tercih yapmanın önemine dikkat çeken Telefoncu, "MEB ailesi olarak YKS tercih sürecinde öğretmenlerimizle genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

68 MERKEZDE KOMİSYON OLUŞTURULDU 
“27 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihlerinde Halk Eğitimi Merkezi, Rehberlik ve Araştırma Merkezinin yanı sıra ilçelerimizle birlikte 68 merkezimizde komisyonlar oluşturduk. Tercih süreci başladığında tüm öğrencilerimizi bu merkezlerimize bekliyoruz. Alanında uzman arkadaşlarımız öğrencilerimize tercihler konusunda merak ettikleri tüm konularda danışmanlık hizmeti verecek." dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Destanlar, büyük davalar uğruna yazılır

İlginizi Çekebilir

Öğrencilerin yemek ihtiyacı devlet tarafından karşılanacak

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere tercih uyarısı! Koşulları öğrenmeden tercih yapmayın!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63035

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171