KIRIKKALE
21°

Mücadelemiz vatan ve millet

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Av. Halil Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetimiyle bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği ziyarette Kırıkkale için her zaman gereken çaba ve gayreti en iyi göstereceklerini söyle


ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR SERGİLİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, parti yönetimi ve parti üyeleri Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve yönetimiyle bir araya geldi. Akpınar’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Öztürk, “Her zaman sizin yanınızdayız. Bizim mücadelemiz vatan ve millet için. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe, her zaman önemli başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akpınar ise, “Milletvekilimiz Halil Öztürk’e İl Başkanımız Av. Murat Abalı’ya Merkez İlçe Başkanımız Faruk Akbulut’a, Kadın Kolları Başkanımız Melike İsmail Boranoğulları’na ve beraberlerindeki yöneticilerimize sonsuz teşekkür ederim.  Kutlu Ocağımızda bizleri ziyaret ettiler. Ortaöğretimin yiğit bozkurtları ile hasbihal ettiler. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Arslan: “MHP’nin davasına bir nefer olacağız”

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Çiftçi borçları faizsiz ertelenmeli”

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk, Can’ı tebrik etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66989

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171