KIRIKKALE
25°
01:36

Öğleye kalan Süre

Nafide Wedding sezona damga vuracak 

Yaklaşık iki yıl önce halkın hizmetine sunulan Nafide Wedding, geçmişte olduğu gibi yeni sezona yine damga vurmaya hazırlanıyor. Yüzlerce çeşit ürünüyle rengarenk bir hizmet sunan Nafide Wedding, yeni evlenecek çiftlerin olmazsa olmaz adresi arasında yer


EVLENECEK ÇİFTLERİN GÖZDESİ 
2020 yılının Aralık ayında Ömer Dinç, Cihan Şahin, Tahsin Şahin ve Şahin Mağazacılık tarafından kurulan Nafide Wedding, iki yıldır kaliteli hizmeti vatandaşlara sunmanın haklı gurur ve onurunu yaşıyor. Gelinlik, damatlık, bindallı, kaftan, abiye, ayakkabı ve çamaşır alanlarında yüzlerce çeşit ürüne ev sahipliği yapan Nafide Wedding, evlenecek çiftlerinde adeta gözdesi haline gelmiş durumda.


ÖZEL OLMAK HER GELİNİN HAKKIDIR 
En iyi hizmeti en iyi fiyata ve en hızlı şekilde sunan ve herkese yönelik hitap eden ve yüzlerce çeşit kategoriyi bünyesinde barındıran Nafide Wedding, özel günlerini unutulmaz kılmak isteyen herkesin yanında. ‘Özel gün mağazası’ olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Nafide Wedding, hem gelinlikçi mantığında özel hem de perakende mantığında kaliteli ve hızlı hizmet sunuyor. Güler yüzlü ve tecrübeli personelleriyle müşterilerine hizmet sunan işletme, ‘Özel olmak her gelinin hakkıdır’ sloganıyla çalışmalarını yürütüyor.


HEDEF TÜRKİYE’NİN MARKASI OLMAK 
İlk hedefi üç yıl içerisinde Türkiye’nin markası olmak olan Nafide Wedding, daha sonraki süreçlerde ise yurt dışına açılmayı hedefliyor.  E-ticaret (www.nafide.com) mağazasını da müşterilerinin hizmetine sunan Nafide Wedding, e-ihracat modülünü de aktif etmek üzere. Ekibiyle birlikte başarı için çok çalışan ve işini önemseyen işletme, yarınlara yönelik hedeflerini yüksek tutuyor. 30 yıllık işletme bilgisi ve tecrübesine sahip olan Nafide Wedding yönetimi, evlilik yolunda adım atacak bütün çiftleri işletmelerine bekliyor.

 


 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46058

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171