KIRIKKALE
25°

New Holland’tan çiftçi buluşması

Tarımla uğraşan çiftinin her zaman yanında olan New Holland, Türkiye genelinde eş zamanlı ‘Çiftçi Buluşması’ gerçekleştirdi. Kırıkkale bayii Haci İbrahimoğulları, Balışeyh ilçesinde çiftçilerle buluşarak ücretsiz servis bakımı yaptı.


ÜCRETSİZ SERVİS BAKIMI YAPILDI 
Tarım alanında çiftçilere yönelik sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren New Holland, 81 il genelinde eşzamanlı olarak ‘Çiftçi Buluşması’ gerçekleştirdi. Bayiliğini yürüten Hacı İbrahimoğulları’da Balışeyh ilçesinde çiftçilerle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini yerlerinde çözdü. Buluşmada, çiftçilerin traktörlerine yönelik ücretsiz servis bakımı yapıldı.

81 İL GENELİNDE EŞZAMANLI YAPILDI 
Kırıkkale’de yıllardır faaliyet gösteren ve çiftçilere yönelik sağladıkları traktör, biçerdöver, traktör ekipmanları ile birçok alanda hizmet sunan New Holland Kırıkkale bayii Hacı İbrahimoğulları, Balışeyh ilçesinde çiftçileri buluşturdu. Alanında uzman ekipler tarafından çiftçilerin traktörlerine yönelik ücretsiz servis bakımı gerçekleştirildi. Bazı ekipler ise teknik alanda traktörlerin oluşabilecek ya da oluşmasını engelleyici bilgilerini aktardı. Servis bakımında tespit edilen arızalar büyümeden giderildi. 

KIRIKKALE’DE LİDER FİRMA HACI İBRAHİMOĞULLARI 
New Holland Kırıkkale Bayi Hacı İbrahim Oğulları Genel Müdürü Yıldırım Çiçek, bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini söyledi. Yaklaşık 3 ay önce Karakeçili’de bu tür bir etkinlik yaptıklarını vurgulayan Çiçek, “İlerleyen süreçlerde inşallah bütün ilçelerimizde yapmayı planlıyoruz. Kırıkkale’de lider bir firmayız. Bizlerin odaklandığı nokta müşteri memnuniyeti. Müşterilerimizin ayaklarına kadar gidiyoruz ve ücretsiz bakım desteği veriyoruz.”

KIRIKKALE’DE YÜZDE 47 PAZAR PAYINA SAHİP 
Çiçek, “Müşterilerimizin bizlerden memnun olması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Kırıkkale’de bu sektörde pazar payının yüzde 47’sine sahibiz. Hedefimiz bu payı daha da büyüterek yüzde 50’ye yükseltmek. Kırıkkale’de bu sektörde bulunan diğer firmalara karşı payımızı daha da büyültmek istiyoruz. Zaten Türkiye genelinde bu konuda öncü bir firmayız. Kırıkkale’de bulunan yaklaşık 100 traktörden 47’si New Holland. Bizlerde bu durumdan mutlu ve gururluyuz” dedi. Çiftçi buluşmasında ücretsiz bakımların yanı sıra yemekler ikram edildi. 

Haber: Sema Nur Çakmak-Şeyma Karakoç (Stajyer)

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28170

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171