KIRIKKALE
32°

Proje eğitimi alan öğretmenler yeni döneme hazır

Kırıkkale'de Millî Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme (AR-GE) birimince öğretmenlere yönelik Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Hizmetiçi Eğitim Kursu düzenlendi.


ÇALIŞMALARIN TEMELİNİ ATMIŞ OLDUK
Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde öğretmenlere Ar-Ge Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz tarafından proje yönetimi, Erasmus programı, TÜBİTAK, kalkınma ajansları gibi hibe veren kurum ve kuruluşların proje hazırlama teknik ve yöntemleri anlatıldı. Hiçyılmaz kurs sonunda yaptığı açıklamada, "2022-2023 eğitim dönemine hazırlık amaçlı meslektaşlarımızla kurs süresince çok önemli çalışmaların temelini atmış olduk. 

KATILIM BELGELERİ VERİLDİ 
“Bundan böyle eğitim alan her öğretmen rahatlıkla proje çalışmalarını yapabilecek yeterlilik seviyesine ulaştı. Arkadaşlarımız okullarında eğitim öğretime başladıklarında yerel ve ulusal düzeyde proje çalışmalarını yürütmüş olacaklar. Bu sayede de hem meslektaşlarımıza hem de öğrencilerimize birçok kazanımlar sağlamış olacağız." dedi. Hiçyılmaz, kurs döneminde eğitimlerini tamamlayan öğretmenlerin çeşitli konulara dair örnek proje çalışmaları yaptıklarını, görülen eksikliklerin de birlikte giderildiğini sözlerine ekledi. Kurs, öğretmenlere katılım belgelerinin verilmesinin ardından son buldu.

Haber: Osman Yılmaz 
 

İlginizi Çekebilir

Akşehir’i Seviyorum Şehrimi Tanıyorum Projesi hayata geçti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bayram namazı saat kaçta?

İlginizi Çekebilir

Erkılınç: “Ertesi güne kalan haberler dikkat çekmiyor!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19690

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171