KIRIKKALE
21°
02:21

İmsak'a Kalan Süre

Promosyon görüşmeleri devam ediyor 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Değişen ekonomik şartlar değerlendirilerek promosyon güncellemesi ve yaklaşan yeni promosyon anlaşması için bir takım görüşmeler devam ediyor” dedi. 


MÜCADELEMİZİ DEVAMLI SÜRDÜRECEĞİZ 
Akdoğan, görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu görüşmeler çerçevesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili AK Parti MKYK Üyesi, Sağlık-Sen Onursal Başkanı Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Üyesi Mahmut Kaçar le Ankara’da Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünde görüşmeler gerçekleştirdik. Bizler yetkili sendika olarak değişen ekonomik koşullar nedeniyle sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hak kayıpları istemiyoruz. Önceki dönem promosyon anlaşmasının yeni ekonomik durumlar göz önüne alınarak yeterli düzeyde güncelleme yapılması için görüşmeler gerçekleştiriyoruz.” 

ÇEŞİTLİ GÖRÜŞMELER YAPILIYOR 
“Bu görüşmelere paralel olarak yaklaşan yeni promosyon dönemi öncesinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına daha iyi koşullarla anlaşma yapılması amacıyla hazırlık görüşmelerimiz ve temaslarımız bulunmaktadır. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak ülkemiz genelinde yapılan tüm promosyon anlaşmalarını ve koşullarını yakından takip etmekteyiz. En iyi anlaşma modelinin Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonunda uygulanmasını amaçlamaktayız” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen’den yeni açılan ortodonti kliniğine ziyaret

İlginizi Çekebilir

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Promosyon görüşmeleri devam ediyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96830

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171