KIRIKKALE
28°
05:46

İmsak'a Kalan Süre

Sağlık-Sen’den yeni açılan ortodonti kliniğine ziyaret

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Sağlık-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, yeni açılan özel ortodonti kliniğini ziyaret etti. Akdoğan gerçekleşen ziyarette, “Kırıkkale’miz için hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.


“TECRÜBELİ VE DENEYİMLİ BİR HEKİM”
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindekiler, Uzm. Dt. Şirin Rabia Adışen tarafından Fabrikalar Mahallesi’ne açılan kliniği ziyaret etti. Uzm. Dt. Adışen’in tecrübeli ve deneyimli bir hekim olduğunu belirten Akdoğan, “Hem kamusal hem de özel sektör olarak halkımıza hizmet etmenin oldukça önemli olduğunu düşünmekteyiz. Yıllardır ilimizde hizmet veren Sayın Uzm.Dt.Şirin Rabia Adışen hocamızın, mesleki tecrübe ve deneyimlerini bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz özel kliniğinde halkımızın tedavisi için kullanacağından dolayı kendisine teşekkürlerimizi ifade ederiz. Kliniğin kendisi ve Kırıkkale’miz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.

“HASTALARIMIZIN SAĞLIKLI BİR GÜLÜŞE KAVUŞMASINI HEDEFLİYORUZ”
Açılışta ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Uzm.Dt. Şirin Rabia Adışen ise yapmış olduğu açıklamada, “Sağlıksız, eksik veya çapraşık dişler yaşam standartlarınızı olumsuz yönde etkileyebileceği gibi gülüşünüze daha az güvenmenize neden olabilir. Kliniğimizde uygulanacak ortodontik tedavi ile hastalarımızın sağlıklı ve güzel bir gülüşe kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca diğer tüm dental tedavileri de kliniğimizde gerçekleştirerek hastalarımızın tüm dental ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Bu kapsamda hem Kırıkkale hem de çevre illerde eksikliği hissedilen diş teli tedavisini gerçekleştirmek üzere açmış olduğumuz kliniğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen heyetinden hayırlı olsun ziyareti

İlginizi Çekebilir

Akdoğan: “Sağlık çalışanları olarak büyük bir aileyiz” 

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen'den sağlık personeline ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96646

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171