KIRIKKALE
26°
03:39

Öğleye kalan Süre

Şoförler Odası’ndan üyelere tam hizmet

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı yeni çekicisini bünyesine kattı. Konuya ilişkin açıklama yapan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Olpak, “Yeni çekicimiz oda üyelerimize hizmet verecek. Benim üyelerim, esnaf arka


“DAHA ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı, oda üyelerine hizmet edecek olan yeni çekiciyi bünyesine dahil etti. Yeni çekicinin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na hayırlı olması amacıyla oda önünde kurban kesilerek, dua edildi. Yapılan dua etkinliğinin ardından konuşan Başkan Olpak, “Çekicimiz, her an oda üyelerimizin hizmetine hazır olacak. Benim üyelerin, esnaf arkadaşlarım her şeyin en iyisine layık. Sizlere hizmet etmek benim için onurdur. Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı Ailesi olarak, daha çok başarılara imza atacağız.” dedi.

Gazetekale.com / Haber Merkezi

İlginizi Çekebilir

Şoförler Odası’ndan üyelere tam hizmet

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98756

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171