KIRIKKALE
28°
01:53

İkindi'ye Kalan Süre

Şoförler odasının yeni başkanı Olpak

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. 3 adayın başkanlık için yarıştığı kongreyi, çalışmalarıyla takdir toplayan Savaş Olpak kazandı.


OLPAK’TAN BİRLİK VE BERABERLEK MESAJI 
Kırıkkale’de esnaf odalarının seçimleri hafta sonu yapılan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığı seçimiyle birlikte tamamlanmış oldu. Savaş Olpak, İhsan Paran ve Volkan Bora başkanlık için yarışan üç isim oldu. Gök Düğün Salonu’nda yapılan seçimi yaptığı çalışmalarıyla takdir toplayan Olpak kazandı. 


BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ 
Seçim sonucunda açılan sandıklarda Savaş Olpak’a 141, İhsan Paran’a 89 Volkan Bora’ya ise 74 oy çıktı. Bu sonuçların ardından Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkanı Savaş Olpak oldu. Kimseyi ayırt etmeden çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Olpak, “Söz verdiğimiz gibi esnaflarımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39275

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171