KIRIKKALE
21°

Ticaret borsası, akredite sertifikasını yeniledi 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2022 yılı Akreditasyon Sertifika Töreni gerçekleştirildi. TOBB Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde İkiz Küllerde gerçekleşen törende Kırıkkale Ticaret Borsası daha önce aldığı 5 yıldızlı b


5 YILDIZLI BORSA 
Ülke çapında Akreditasyon sistemi denetiminden geçen oda borsalar sertifikalarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle aldı. TOBB'nin Akreditasyon Sertifika Törenine Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sadık Bildik, Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Meclis Üyelerinden Murat Conger, Adil Hasgül ve Genel Sekreter Selda Mutlu katıldı. Üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Kırıkkale Ticaret Borsasına TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz tarafından 5 Yıldızlı Akreditasyon Sertifikası takdim edildi.

AMAÇ DAHA KALİTELİ HİZMET 
5 Yıldızlı Borsa belgesini yeniden almanın kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, yeniden almış oldukları Akreditasyon Belgesinin anlamının Dünya çapında hizmet veren diğer borsalar nasıl hizmet veriyor ise Kırıkkale Ticaret Borsasının da aynı hizmetin aynı kalitede verilebildiğinin göstergesi olduğuna vurgu yaptı. Başkan Sümer “Borsa olarak üyelerimizin ve bölgemizin gelişmesinde katkı sunabilmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Borsamız diğer tüm kurumlarla ilişkilerinin geliştirerek çalışmalarına devam ediyor. Belgenin yeniden borsamıza kazandırması süresindeki çalışmalara katkı sunan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Borsamız Genel Sekreteri ile Kalite ve Akreditasyon Sorumlularımıza ve personelimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir  
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de genç girişimciler devir teslim yaptı

İlginizi Çekebilir

Ticaret borsası, akredite sertifikasını yeniledi 

İlginizi Çekebilir

Sümer, güven tazeledi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64161

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171