KIRIKKALE
25°
06:39

Öğleye kalan Süre

Türkyılmaz’dan sağlıklı hizmet

Sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetiyle çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, her sabah farklı mahallelerde yürüyüş gerçekleştiriyor. Hem sağlık için hem de yapılan hizmetleri ve eksiklikleri yerinde gören Türkyılmaz, yürü


EKSİKLİKLERİ YERİNDE GÖRÜYOR 
Sabah sporunu kendine bir alışkanlık haline getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, günün aydınlanmasıyla birlikte kendini hemen mahallelere atıyor. Hem sağlık için hem de yapılan ve yapılması gereken eksiklikleri bu sayede yerinde gören Türkyılmaz, yapılan belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarla da istişare etme fırsatı buluyor.  Sporunu hem halkın içinde hem de Yahşihan’ın her mahallesinde yapmaya çalışan Türkyılmaz, bu davranışıyla halkın içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oluyor.

VATANDAŞIN DAİMA YANINDA
Başkan Türkyılmaz’ı güneşin ilk ışıklarıyla birlikte mahallelerinde gören vatandaşlar ise  şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Zaman zaman halkın kahvaltı davetini geri çevirmeyen Türkyılmaz, sıcak bir çay içerek burada talep ve sorunları da yerinde not alıyor. Sorunun ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla gerekli özveriyi anında sergileyen Türkyılmaz, mahalle halkının takdirini topluyor. Gencinden yaşlısına herkesin sevgisini kazanan Türkyılmaz, resmi mesai saati başlayana kadar sporunu tamamlamış oluyor.

SORUNLARI BİZZAT YERİNDE DİNLİYORUZ 
Yıllardır Yahşihan’ın cadde, sokak ve mahallelerinde spor yaptığını ifade eden Türkyılmaz, “Biz geçmişte olduğu gibi bugünde halkımızın içindeyiz. Havanın aydınlanmasının hemen ardından spor yapmak için sahaya çıkıyor ve burada hem belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri yerinde görüyoruz hem de eksiklikleri, yapılması gerekenleri not alıyor ve bizzat vatandaşlarımızdan da dinliyoruz” dedi.

YAHŞİHAN’I SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM 
Türkyılmaz, “Yürüyüşlerimiz esnasında sahada süren çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz.  Diğer yandan vatandaşlarımızla muhabbet ederek her zamanki gibi istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz. Çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar dilerken değerli hemşerilerime hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün Yahşihan halkımızı sağlık için spor yapmaya davet ediyorum. Çünkü sağlık için yürüyüş ve spor çok önemli, bunu halkla iç içe yapmak ise paha biçilemez. Havaların ısınmasıyla birlikte günden güne sokaklarda daha çok vatandaşla karşılaşıyorum, daha çok kişinin görüşünü alabiliyor ve bu durum halka daha yakın ve yararlı çalışmalar yapmak adına olumlu sonuçlar doğuruyor” ifadesinde bulundu.


Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a müjde! Yeni su kaynağı bulundu

İlginizi Çekebilir

Türk Yapı’nın satışa sunduğu imarlı arsaların yolları açıldı 

İlginizi Çekebilir

Kampanyada toplanan konteynerler Pazarcık’a ulaştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88999

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171