KIRIKKALE
24°
03:41

İkindi'ye Kalan Süre

Ümit Özdağ Kırıkkale'ye geliyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kırıkkale’ye gelecek. Partilileriyle ve üyeleriyle bir araya gelecek olan Özdağ, 19 Ekim Perşembe günü Kırıkkale’de gençlerle buluşacak.


ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 19 Ekim Perşembe günü saat 14:00’te Kırıkkale’de olacak. Bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Özdağ, İl Başkanlığı ziyaretinin ardından esnafları gezecek. Ardından Yahşihan’ın Yenişehir Mahallesi’nde Kırıkkale Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelip, sohbet edecek.

“İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ”

Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç, Gazetekale.com’a verdiği demeçte; “Partimiz henüz çok yeni bir parti. Her geçen gün kadrolarımızı güçlendiriyoruz. Yerel seçime hazırlanıyoruz. İnşallah çok iyi sonuçlar alacağız. Genel Başkanımız Ümit Özdağ’da yerel seçim çalışmalarımız kapsamında Kırıkkale’ye gelecek. Bir dizi ziyaretler yapacağız. Vatandaşları dinleyecek. Biz çözüm üreten bir partiyiz.”  

 


 

İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ Kırıkkale'ye geliyor!

İlginizi Çekebilir

CHP’nin değil, Ahmet Önal’ın seçimi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75822

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171