KIRIKKALE
27°
03:16

Öğleye kalan Süre

Vatandaşlar, TOGG alabilmek için aracını satılığa çıkardı

29 Ekim 2022 tarihinde Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un fabrikası açıldı. Açılışın ardından yapılan açıklamada, TOGG’un 2023 yılının ilk çeyreğinin sonlarında yollarda olacağı belirtildi. Bazı vatandaşlar ise TOGG marka otomobil alabilmek için kendi ar


TOGG ALMAK İÇİN SATILIK
Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un renkleri tanıtılmış, hemen ardından ise Bursa’da yapılan büyük bir törenle, fabrikanın açılışı yapılmıştı. TOGG, ülke gündemine yerleşmiş ve birçok vatandaşın gözü kulağı, yerli otomobile çevrilmişti. TOGG’un banttan indirilmesinin ardından, Türkiye’nin en çok kullanılan alım-satım sitelerindeki ilanlar da değişti. Eskiden bu yana alışık olduğumuz ‘acil ihtiyaç nedeni ile satılık’, ‘model yükseltmek için satılık’ başlıklarının yerini ‘TOGG almak için satılık’ başlıkları aldı.

SADECE TOGG İLE TAKAS OLUR
Farklı markalarda birçok otomobil, ‘TOGG alacağım için satılık’, ‘Sadece TOGG ile takas olur’ gibi başlıklar altında ilanlara konuldu. 29 Ekim tarihinde fabrikası açılan ve Şubat 2023’te fiyatı belli olacak olan TOGG, vatandaşları bir hayli heyecanlandırdı. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Trafik kazalarında 23 kişi hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

Kaza yapan otomobil takla atarak şarampole ters devrildi: 3 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21535

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171