KIRIKKALE
25°
05:6

İmsak'a Kalan Süre

Yahşi Medya Akademi, öğrencileri yarına hazırlıyor

Kırıkkale’de dijital medya alanına yeni bir soluk getiren ve yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Yahşi Medya, bünyesinde her yıl yaklaşık 10 öğrenciyi yetiştiriyor. Üniversite ve lise alanında ‘Gazetecilik-Medya-Reklam’ bölümünde okuyan öğrencileri s


HER YIL 10 ÖĞRENCİ MEZUN OLUYOR 
Kendini yenileyen teknolojiyle çağa ayak uyduran ve medya sektöründe yarının öğrencilerini meslek hayatına hazırlayan Yahşi Medya, her yıl onlarca öğrenciyi mezun veriyor. Yetiştirdiği öğrencilerle akademi yuvasına dönüşen Yahşi Medya, adeta bir okul gibi meslek branşında eğitimler veriyor. Her yıl 10 öğrenciyi bünyesinde yetiştiren Yahşi Medya Akademi, bu yılda öğrencilerini mezun etmenin haklı gururunu yaşadı. 

SEKTÖRE YENİ BİR HEYECAN KATIYOR 
Öğrencileri gelenekselleşmiş medyanın dışında oluşan dijital medya sektörüne en iyi şekilde hazırlayan Yahşi Medya Akademi,  bünyesinde yıllanmış tecrübeye sahip olan personelleriyle öğrencilere destek oluyor. Kırıkkale’de yaptığı yenilikçi çalışmalarla kalitesini ispatlayan ve toplumun büyük ilgisini çeken Yahşi Medya, yarınların başarılı öğrencisini yetiştirerek sektöre yeni bir heyecan katıyor. 

YAHŞİ: “GURURLUYUZ, ONURLUYUZ”
Öğrencileri meslek hayatına hazırlamaktan duyduğu gurur ve onuru dile getiren Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi, “Her yıl 10 öğrencimize kapılarımızı açıyor ve tecrübelerimizi aktarıyoruz. Bizler artık bir okul, bir akademik eğitim merkezine dönüştük. Bizden sonraki nesillerin daha tecrübeli ve eğitimini aldıkları bölümlerinde uygulamalı olarak tecrübe sahibi olmasını istiyoruz. Böylelikle gençlerimiz sahada daha rahat şekilde kendilerine istihdam alanı açabileceklerdir” dedi. 

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sular ne zaman gelecek? Su hatlarında çalışmalar bitti mi?

İlginizi Çekebilir

Fi Yapı için yıkım kararı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70541

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171