KIRIKKALE
21°

Yahşihan Belediyesi’nden öğrencilere sınav haftası ikramı

Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine geçtiğimiz aylarda yaptığı ikramlara, sınav döneminde yemek dağıtarak devam ediyor.


DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Geçtiğimiz aylarda Müge Anlı Mobil Aşevi’ni filosuna katan Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine ikramlarda bulunmaya devam ediyor. Yaklaşık 40 bin üniversite öğrencisine ev sahipliği yapan Yahşihan Belediyesi, öğrenciler için her alanda desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda öğrencilere sıcak çorba ve simit ikramında bulunan Yahşihan Belediyesi, bu kez yine yemek ikramında bulundu. Sınav haftasına giren öğrencilerin sadece sınavlarına odaklanmasını hedefleyen Yahşihan Belediyesi, belediye yemekhanesinde yapılan yemekleri Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine dağıttı. 

 “GEÇMİŞTE DE YANLARINDAYDIK GELECEKTE DE HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Yahşihan Belediyesi, daha önce de soğuk havalarda Kırıkkale Üniversitesi giriş kapısında öğrencilere, Tıp Fakültesi kapısında hasta ve hasta yakınlarına, üniversite kayıtları sırasında yurt müdürlükleri önünde vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Şimdi de final sınavına giden öğrencilere yemek dağıtımı yapıyor. Öğrencilerle yaptığı görüşmelerinde olumlu tepkilerle karşılaştığını dile getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konuşmasında: “Öğrencilerimizin dün de yanındaydık bugün de yanındayız gelecekte de yanında olmaya devam edeceğiz. Sınav haftalarında motivasyonun önemini bildiğimiz için böyle bir hizmet yapmak zorundaydık. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, akılları sadece derslerinde olsun istiyoruz zaten kendilerinden de bu hizmetimizle ilgili olumlu tepkiler alıyoruz. Onların mutluluğu geleceğimizin mutluluğu demektir. Hepsine final sınavlarında başarılar diliyorum.” dedi.

“DESTEKLERİNİ ESİRGEMİYOR”
Başkan Türkyılmaz’ın her zaman yanında olduklarını dile getiren Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri, hizmetlerinin her zaman kendilerini mutlu ettiğini özellikle sınav haftalarında çorba, simit ve yemek ikramlarıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın desteklerini hiçbir zaman kendilerinden esirgemediğinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden spora destek

İlginizi Çekebilir

Kimsenin Yahşihan'ı susuz bırakmaya hakkı yok!

İlginizi Çekebilir

Binlerce fidan toprakla buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85404

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171