KIRIKKALE
25°
01:15

Öğleye kalan Süre

Yarışmada terlediler, havuzda serinlediler 

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Öğrenciler, Kaymakamlık ve diğer yetkililerin destekleriyle Agua Park’a giderek unutulmaz bir gün yaşadılar. 


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Karakeçili ilçesinde bulunan ilkokulda düzenlenen 4’üncü sınıflar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Bu başarının diğer öğrencilere teşvik oluşturması amacıyla duruma sessiz kalmayan Kaymakam Ali Can Uludağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle öğrenciler Agua Park’ta unutulmaz bir gün yaşadı. 

BU BAŞARI HERKESİ TEŞVİK EDECEK 
Okul tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Karakeçili İlkokulumuz tarafından düzenlenen 4. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz İlçe Kaymahamımız Ali Can Uludağ'ın destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde Karakeçili İlkokulu Müdür Yardımcısı Yunus Emre Başer refakatinde Aqua Parkta güzel ve eğlenceli bir gün geçirmişlerdir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” bilgisi paylaşıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de öğretmenlere seminer verildi

İlginizi Çekebilir

Özel çocuklara rengarenk eğitim 

İlginizi Çekebilir

Öğrencilere afet bilinci oluşturuluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94434

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171