KIRIKKALE
25°
07:19

Öğleye kalan Süre

Yaz Kur’an kursları öğrencilerini bekliyor

Kırıkkale Müftülüğünce Yaz Kur’an kurslarının daha etkin ve verimli olması amacıyla yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştirildi.


HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ 
Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları kapsamında yaz Kur’an kurslarının daha etkin ve verimli olması amacıyla yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi.

GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ 
Nur Camii Konferans Salonu'nda iki ayrı oturumda gerçekleştirilen seminerler okunan Kur’an-ı Kerimin ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın açılış ve selamlama konuşması ile başladı. Akabinde Yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik, Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde Dini Bilgiler Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Drama Eğitimi, Sosyal Etkinlik Planlama Becerisi, İlk Yardım gibi birçok konu başlığı altında sunumlar yapıldı. İlçelere de online olarak canlı yayın yapılan program sonunda Uzman Vaiz Hilmi Keleş tarafından gençliğe değer projesi hakkında sunum yapıldı.

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78432

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171