KIRIKKALE
21°
03:37

Öğleye kalan Süre

YKS birincileri ödüllendirildi

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) derece yapan öğrencileri ve beraberinde okul müdürleri ve öğretmenlerini kabul etti.


BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) derece yapan öğrencileri ve beraberinde okul müdürleri ve öğretmenlerini kabul etti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 18-19 Haziran'da gerçekleştirilen YKS sınav sonuçları 18 Temmuz 2022 tarihinde açıklanarak adayların erişimine açıldı. Kırıkkaleli öğrenciler, elde etmiş oldukları derecelerle aile ve okullarına büyük sevinç yaşattı.

EĞİTİMDE BAŞARI SEVİYESİ DAHA YÜKSEĞE ÇIKACAK

Millî Eğitim Müdürü Telefoncu, kent genelinde ilk bine giren öğrencilerden ziyarete gelen Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesinden Buğra Eren Aygün, Başaran Kolejinden Mehmet Emin Çobankaya ve DEK Kolejinden Melisa Sağsöz'ü makamında kabul ederek bir süre görüşme yaptı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Telefoncu, öğrencilerin başarıya ulaşmalarında emekleri olan öğretmenlerine, ailelerine ve okul idarecilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ

Telefoncu ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Telefoncu, "Şehrimizin ve ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ağırladık, onları misafir ettik. Onlarla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin elde etmiş oldukları bu başarılarının ileriki dönemlerde de devam etmesi en büyük temennimiz ve arzumuzdur. Bu başarıların ve daha yüksek başarıların diğer öğrencilerimize de örnek olacağına inanıyorum. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun." dedi. Amaçlarının öğrencileri hedeflerine ulaştırmak olduğunu belirten Telefoncu, bu yönde yapılan tüm yatırım ve çalışmalar kapsamında büyük çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi. Telefoncu, adayların tercih işlemlerinin 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını da hatırlattı.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim Müdürü Telefoncu’dan tercih çağrısı 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de YKS heyecanı

İlginizi Çekebilir

YKS soru kitapçıkları yayınlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34028

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171