KIRIKKALE
17°

102 şüpheli şahıs Kırıkkale’de yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, gerçekleştirdiği asayiş suçlarıyla mücadele çalışmalarında önemli başarılar elde etti.


YASAL İŞLEMLER BAŞLATILDI

Yapılan operasyonlar sonucunda, asayiş olaylarına karıştığı tespit edilen 102 şüpheli şahıs yakalanırken, 1 şüpheli şahıs adli mercilerce tutuklandı. Çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli şahıs da yakalanarak, gerekli yasal işlemler başlatıldı. Emniyet ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, 6.805 şahıs ve 416 araç sorgulandı. Ayrıca, yapılan aramalarda önemli miktarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Ele geçirilenler arasında 2 tabanca, 2 tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 50 fişek, 1,16 gram metanfetamin ve 0,6 gram sıvı narkotik madde bulunuyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadele çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirterek, kamuoyuna saygıyla duyuruda bulundu. Emniyet teşkilatı, halkın güvenliği için çalışmalarını sürdürmeye kararlı bir şekilde devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Firari zanlı Keskin’de yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Çelebide muhtarlarla istişare toplantısı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üvey Evlat mı?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86446

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171