KIRIKKALE
14°
03:19

Öğleye kalan Süre

AK Parti’de merkez ilçe Genç’e emanet

AK Parti’de merkez ilçe Genç’e emanet


KONGRE HEYECANI YAŞANDI

AK Parti’de kongre heyecanı başladı. Merkez İlçe Başkanlığı için hafta sonu kongre gerçekleştirildi. Kongreye tek liste olarak giren mevcut başkan Muhammed Genç, merkez ilçenin yeniden başkanı seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı

Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcıları Kurtcan Çelebi, Metin Bulut, İl Koordinatörü Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, parti yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.  

YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı. AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, “Çok kıymetli dava arkadaşlarımız ve tüm partililerimizin katılımı ile 8. Olağan Merkez İlçe kongremizi gerçekleştirdik.  Merkez İlçe Başkanımız Muhammet Genç ve yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyor, kongremizin partimiz, ülkemiz, şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi. Merkez İçe Başkanı Genç’te kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Genç, kullanılan oylarla birlikte yeniden güven tazeledi.

İlginizi Çekebilir

2025-2027 tarımsal destekler açıklandı

İlginizi Çekebilir

934 bin 396 ton inek sütü toplandı

İlginizi Çekebilir

Tapusu olanlar bu tarihe dikkat!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99455

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171