KIRIKKALE
25°

Akbal: “Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı”

Kırıkkale Gücüspor Kulüp Başkanı Şeref Akbal ve yönetimi, göreve sürelerini değerlendirdi. Kısıtlı imkanlarla güzel işler yapmak istediklerini dile getiren Akbal, “Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı. Kimse bu takımı aşağı çekmek ve marke değerini kaybet


BENİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ AMA TAKIMI HERKES SEVMELİ 
2023-2024 futbol sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanan Kırıkkale Gücüspor’da yeni yönetim yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni sezon öncesi yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında yönetimiyle birlikte bilgiler veren Kırıkkale Gücüspor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, “Beni kimse sevmek zorunda değil ama herkes Kırıkkalespor’u sevmek zorunda. Kırıkkalespor'un marka değerini aşağı düşürecek şeyler yapmayalım. Ne olursa olsun bizlere birlik ve beraberlik lazım.  Kimse bu şehrin takımını aşağı çekecek işler yapmasın. Çaba göstermeden eleştirmek çok kolay. Kazanırız ya da kaybederiz ama lütfen Kırıkklespor’u herkes sevsin” dedi.

SAHADA KÜFÜRE İZİN VERMEYECEĞİZ 
Taraftar gruplarına seslenen Akbal, küfürsüz bir takım küfürsüz bir karşılaşmanın oynanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Sahada küfre asla izin vermeyeceklerini ifade eden Akbal, “Hep birlikte şehrimizin takımı için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Taraftar bizim başımızın tacıdır. Bu şehrin takımını tutuyorsa bu yüzdün küfür etmemeli. Formasını, atkısını, biletini alarak takımına maddi ve manevi destek sağlayacak. Maçlarımıza küfür olduğu için gelmeyen insanlarımız var. Lütfen ardık bu durum bizim şehrimize ve bizim takımımıza yakışmıyor.”

ŞUANA KADAR 3 MİLYON TL PARA HARCANDI 
Yeni sezon için 17 transfer yaptıklarını ifade eden Akbal, 3 Milyon TL para harcandığını söyledi. Şuanda 21 kişi olduklarını ifade eden Akbal, resmi futbolcu sayısının 25 olduğunu gerekli transfer görüşmelerinin yapılarak bu sayıya ulaşacaklarını dile getirdi. Geçmiş dönem futbolcular nedeniyle bazı transfer yasaklarının olduğunu söyleyen Akbal, hukuki yollarla bunların çözüldüğünü dile getirdi. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve şehrimizin takımını en yerlerde olması için mücadele edeceğiz.”

BU YIL ALTYAPIDAN OYUNCU ÇIKMADI 
Sporculara ödenen ücretler hakkında sorulan sorulara cevap veren Başkan Akbal, “Mehmet Albayrak ile görüştük 850 bin TL gibi bir rakam. Söylenenler gibi bir rakam değil. Hocamızla görüştük vazgeçilmez olan isimleri sorduk. İlk sırada Mehmet'i söyledi. Biz daha çok fazla sporcu almak isteriz ama bizim paramız yok. Alt yapıdan oyuncu çıkmadı amatörden de 5 oyuncumuz var. Alt yapı ile girişimlerimiz var. 2 sene içerisinde iyi bir dönüş olacağını düşünüyoruz. Şampiyonluğa oynayacağız dersek yalan olur, bunu söylersek beklentide ona göre oluyor. Bizim paramız belli. Para varsa hedefte ona göre oluyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

BAL 3. Grup’ta Talasgücü lider

İlginizi Çekebilir

Caner öğretmenin ismi parkta yaşayacak

İlginizi Çekebilir

Nevşehir’de 4 öğrencinin yedikleri tavuk dönerden zehirlendiği iddiası

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61872

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171