°

Besiciyi hedef alan dolandırıcılar yakalandı

Kırıkkale’de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, besicilik yapan bir şahsın 11 büyükbaş hayvanını dolandıran 3 şüpheli şahıs yakalandı.


KIRIKKALE (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale’de hayvan besiciliği yapan Y.T. isimli şahıs, 20 Aralık günü 11 büyükbaş hayvanını dolandırıcılara kaptırdı. Durumun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirilmesi üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda jandarma, H.G. isimli şüpheliye ulaştı. H.G. isimli şahıs, verdiği ifadede N.E. ve A.K. ile birlikte planladıklarını söyledi. Yapılan çalışmalar neticesinde 11 büyükbaş hayvanın yeri tespit edildi. Başka bir şahsa satılan büyükbaş hayvanlar, jandarma tarafından el konularak sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Jandarma huzur ve güven veriyor

İlginizi Çekebilir

Jandarmadan büyük operasyon!

İlginizi Çekebilir

Jandarmadan yaban hayvanlarına şefkat eli

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73974

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171