KIRIKKALE
25°
04:39

İmsak'a Kalan Süre

Çiğ köfteli 10 Kasım partisine soruşturma!

Burdur Halk Sağlığı Merkezi’nde 10 Kasım’da düzenlenen çiğ köfte partisi ülke gündemine bomba gibi oturmuştu. Burdur Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak, olay hakkında soruşturma başlattı.


VALİLİK HAREKETE GEÇTİ
Burdur Valiliği 10 Kasım günü sağlık çalışanlarının çiğ köfte partisi düzenlemesiyle ilgili soruşturma başlattı Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde 10 Kasım günü sağlık çalışanları çiğ köfte partisi düzenledi. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine Burdur Valiliği soruşturma başlattı. Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde 10 Kasım günü sağlık çalışanlarının çiğ köfte partisi düzenlemesine ilişkin valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

10 KASIM'DA ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ DÜZENLEDİLER
Burdur Halk Sağlı Merkezi'nde 10 Kasım günü skandal görüntüler kaydedildi. Sağlık çalışanları merkezde çiğ köfte partisi düzenledi. Sosyal medyaya düşen görüntülerin tepki çekmesi üzerine Burdur Valiliği harekete geçti.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Çiğ köfte partisiyle ilgili Burdur Valiliği soruşturma başlattı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yerel ve ulusal basın ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber içeriği ile ilgili olarak valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

İlginizi Çekebilir

Ankara’dan 2 kupa ile döndüler

İlginizi Çekebilir

O havuz kullanıma kapatılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 10 Kasım

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82232

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171