KIRIKKALE
21°

Çocuklarının önünde eşini bıçaklayarak öldürdü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Denizli Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Hülya Er Tortop, tartıştığı kocası tarafından çocuklarının gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayete kurban giden hemşire Tortop, Kır


BU NASIL BİR KOCA!
Ülke genelinde kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Denizli Devlet Hastanesinde hemşire olan Kırıkkaleli Hülya Er Tortop ile eşi Murat Tortop arasında gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine M. Tortop eşini bıçakla yaraladı. Olay sırasında çiftin üç çocuğunun da evde oldukları öğrenildi. M. Tortop daha sonra 112 Acil Servis'i arayarak eşini bıçakladığını bildirdi.

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI 
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hülya Hemşirenin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet şüphelisi koca polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Tortop'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İddialara göre M. Tortop'un eşine daha önce de şiddet uyguladığı öne sürüldü. Bu nedenle Hülya Hemşirenin iki kez uzaklaştırma kararı aldırarak koca şiddetinden 6 ay uzak durmaya çalıştığı iddia edildi. Son uzaklaştırmanın süresinin dolduğu M. Tortop'un bu nedenle eve gittiği ileri sürüldü. M. Tortop'un eşini sık sık çocukları almakla tehdit ettiği de iddia edildi.

YAHŞİHAN’DA TOPRAĞA VERİLECEK 
Hülya Er Tortop için bugün Denizli Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Hülya Hemşire'nin naaşı yıllardır çalıştığı Kadın Doğum Servisi önüne getirildi, helallik alındı. Dualarla uğurlanan Hülya Hemşire memleketi Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesinde Merkez Camii'nde (19.12.2022 Pazartesi) öğle namazına mütekaip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Hülya Er Tortop'un öldürülmesinden sonra İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Tabip Odası ve sağlık çalışanları örgütleri başsağlığı mesajları yayınladı.


 

İlginizi Çekebilir

18 günlük eşini başından vuran polise 34 yıl hapis cezası

İlginizi Çekebilir

Cinayet şüphelisi tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Amcasının oğlunu tabanca ile vurdu, evini ateşe verdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17300

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171