KIRIKKALE
24°
04:22

Öğleye kalan Süre

Delice’de içi buğday dolu ambar küle döndü

Delice’de içi buğday dolu ambar küle döndü


Yangında içi buğday dolu iki adet ambar küle döndü. Yangın, itfaiye ekiplerinin ve köylülerin yardımıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.
ÇATI BÖLÜMÜNDEN ALEV ALDI

Havaların her geçen gün sıcak gitmesiyle birlikte bazı bölgelerden yağın haberleri gelmeye devam ediyor. Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çatallı köyünde, içi buğday dolu iki ambar adeta küle döndü. Çıkan yangının itfaiye raporuna göre köye elektrik sağlayan hatlardan elektriğin devamlı gidip gelmesinden kaynaklandığı belirtildi. Murat Çayırtepe’ye ait olan içi buğday dolu iki ambarın çatı bölümünden alevler yükseldi.

EKİPLER VE KÖYLÜLER YANGINI SÖNDÜRDÜ

Durumun acil servis ekiplerine bildirilmesiyle birlikte bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Köylülerin ve itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almasıyla birlikte soğutma çalışmaları yapıldı. Bölgede incelemelerde bulunan jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının köye elektrik sağlayan hatlardan kaynaklandığını raporladı. Çıkan yangında içi buğday dolu ambar ve içerisinde yer alan buğdaylar kullanılamaz hale geldi.

İlginizi Çekebilir

Bahadır Kimya halka açılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sentetik ecza ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Çanakkale Ruhuyla vatana sahip çıktılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78898

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171