KIRIKKALE
21°

Dolu yağışı etkili oldu

Kırıkkale’de öğleden sonra etkili olan dolu yağışı kısa süreliğine hayatı olumsuz etkiledi. Trafikte olan sürücüler zor anlar yaşarken, bazı vatandaşlar ise korunaklı yerlere geçti.


ANİDEN BASTIRDI, ETKİSİNİ GÖSTERDİ 
Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarının ardından sağanak yağmur ve dolu yağışı yeniden etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde sıcak bir güne uyanan Kırıkkale, öğle saatlerinden sonra sağanak yağış ve ardından bastıran dolu yağışıyla karşı karşıya kaldı. Bazı mahallelerde dolu olarak görülen yağış, şehir merkezinde ise sağanak yağış olarak etkisini gösterdi. 


EKİLİ ALANLARA ZARAR VERDİ 
Aniden bastıran dolu yağışı sürücülere zor anlar yaşattı, vatandaşlar araçlarını doludan korumak için petrol istasyonlarına ve yol güzergahlarında bulunan köprülerin altlarına çekmek zorunda kaldı.  Araçlarıyla seyreden vatandaşlar ise ne yapacaklarını şaşırarak en yakın petrol istasyonlarına sığındı. Yaklaşık 15 dakika yağan dolu yüksek kesimleri de beyaza bürüdü. Dolu yağışını ekili alanlara da zarar verdiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Hafta sonu yağmur geliyor

İlginizi Çekebilir

Yağışlar geçen yıla göre yüzde 55 azaldı

İlginizi Çekebilir

Yağışlar devam edecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21188

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171