KIRIKKALE
27°
00:47

Yatsı'ya Kalan Süre

Eğitimde daha duyarlı olmalıyız

Millî Eğitim Müdürü Telefoncu Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Yönetici Geliştirme Programında (YÖGEP) konuştu.


YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMI 
Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, eğitim öğretim süreçlerinin daha iyi planlanması için ve tüm kademelerdeki öğrencileri kapsayacak etkili öğrenmenin gerçekleşebilmesi için sağlıklı ve güvenli eğitim ortamlarının oluşturulmasında daha duyarlı ve kararlı olunması gerektiğini söyledi. Millî Eğitim Müdürü Telefoncu Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Yönetici Geliştirme Programında (YÖGEP) konuştu.

YENİ UFUKLAR BELİRLENECEK 
Her yöneticinin kendisini daha da geliştirmesi gerektiğini belirten Telefoncu, burada yaptığı konuşmada, "Hepimiz kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Yöneticilerimizi daha da geliştirip en iyiye nasıl ulaşabiliriz konusundaki çalışmalarımız sizlerle birlikte hep devam edecek. Bu sayede birlikte görev yaptığımız tüm öğretmenlerimize de faydalı olmuş olacağız. Hepimizin mutfağı okul. Tüm çalışmalarımızı bu mutfakta yapıyoruz  ve yapmaya da devam edeceğiz. Sizlerle birlikte faydalı kararlar aldığımız bu tür toplantılarda öğrencilerimiz için de yeni ufuklar belirlenmiş olacaktır" dedi.
 

MEVZUATA UYGUN YÜRÜTÜLMELİ 
“Hızlı bir sürecin içinde olduklarını kaydeden Telefoncu, şöyle konuştu:"Günümüzde, değişimler ve gelişmeler dinamik bir süreç içerisinde hızla devam etmektedir. Eğitim alanında okullar da bu değişim, dönüşüm ve gelişmelerden etkilenmektedir. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ise büyük oranda eğitim liderinin iletişim ve yönetişim becerilerine bağlıdır. Bu nedenle çalışmalarla ilgili her türlü planlama, organizasyon, uygulama, izleme, denetim ve rehberlik faaliyetinin ilgili mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir. 
 

KARARLI OLMA ZORUNLULUĞUMUZ VAR 
“Eğitim lideri okul müdürlerimiz eğitim yönetimi alanında kendilerini geliştirmeli ve gerekli mevzuat bilgilerine de her zaman vakıf olmalıdır. Eğitim-öğretim süreçlerinin daha iyi planlanması için ve bütün öğrencileri kapsayacak etkili öğrenmenin gerçekleşebilmesi için sağlıklı ve güvenli eğitim ortamlarının oluşturulmasında daha duyarlı ve kararlı olma zorunluluğumuz var." Toplantı, çeşitli konulara dair soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu, Toplantıya, Millî Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Özay'ın yanı sıra kentte görev yapan okul müdürleri katıldı.
 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Atıl köy okulları yaşam merkezine dönüştürülüyor

İlginizi Çekebilir

Özel çocuklara rengarenk eğitim 

İlginizi Çekebilir

Sevinçlerini gül vererek paylaştılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17593

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171