KIRIKKALE
25°

Emniyet önündeki şüpheli paket korkuttu!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü önünde yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı. Emniyet önünde unutulan bir çanta bomba şüphesi oluşturdu. Çanta, uzman ekipler tarafından kontrollü şekilde patlatıldı.


KONTROLLÜ ŞEKİLDE PATLATILDI 
İl Emniyet Müdürlüğü binası Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde şüpheli bir çanta paniği yaşandı. Olay, hafta sonu öğle saatlerinde meydana geldi. Emniyet binasının avlu duvarının kenarında sahipsiz bir çata yürekleri ağıza getirdi. Polis ekiplerinin durumu hemen fark etmesi üzerine bölge güvenlik koridoruna alındı. Araç ve yaya girişlerine kapatılan bölge için uzman ekip görevlendirildi. Bomba imha uman ekibi çantaya fünye yerleştirdi. Kontrollü şekilde yapılan patlatma işlemi sonrası herkes rahat bir nefes aldı. Çantanın içerisinden CD çıktı. Patlama anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kayıt altına alındı. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de aranan 17 suçlu yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan 18 şüpheli, GBT sorgusunda yakalandı

İlginizi Çekebilir

Husumetlisini tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66556

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171