KIRIKKALE
21°
00:7

İkindi'ye Kalan Süre

Gazeteciler bu kez haberde değil, bisikletle yarıştı

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, bisiklet sürüş etkinliği gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gazetecile


DERECEYE GİREN GAZETECİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Eymir Gölü’nde düzenlenen bisiklet yarışına katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Oktay, hem bisiklet sürdü hem de yarışmada dereceye giren gazetecilere ödüllerini takdim etti. Etkinlik öncesi yarışa katılan gazetecilerle sohbet eden Oktay, ardından katılımcılarla birlikte bir süre bisiklet sürdü. Oktay, daha sonra kadın ve erkek kategorilerindeki yarışmaların başlama işaretini vererek, dereceye giren gazetecilere madalyalarını takdim etti.

OKTAY: “GAZETECİLİK ÖNEMLİ BİR MESLEK”
Tören sonrasında basına açıklamalarda bulunan Oktay, Ankara'da havanın soğuk olmasına karşın etkinliğin son derece sıcak geçtiğini belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nden önce etkinliğe davet edilmesinden ve katılmaktan mutluluk duyduğunu aktardı. Basın çalışanlarının emeklerinin farkında olduğunu belirten Oktay, şu ifadeleri kullandı: “Bugünkü etkinlik güzel, bisiklet kullanmak güzel, böyle güzel havada ailelerle birlikte bir arada olmak çok güzel ama biliyoruz ki, savaş ortamı olsun, barış ortamı olsun, afetler olsun, soğuk-sıcak hava olsun terleyerek, üşüyerek her türlü şartlarda ne pahasına olursa olsun görevini ifa etmek için gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımızsınız sizler. Biz bunun farkındayız, millet olarak bunun farkındayız” dedi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
“Hele hele siyaset dünyasındaki insanlar olarak, hükümetteki kişiler olarak, biz zaten bunun çok çok bilincindeyiz. Yürekten teşekkür ediyoruz verdiğiniz tüm emeklere. Bilinmediğini zannetmeyin, bu emeklerin farkındayız ve bunun için de sizlere gerçekten teşekkür ediyoruz ve sizlerle iftihar ediyoruz.” Gazetecilerin doğru haber kaynağını araştırmak, doğru haberi vermek ve doğru fotoğrafı, görüntüyü aktarmak için büyük çabalar göstermesinin muhteşem olduğunu ifade eden Oktay, "Bunun en güzel örneklerinden birisini biliyorsunuz; tek bir foto, tek bir karenin neler ifade ettiğini. Rusya-Ukrayna krizinde tek bir kareyle bütün dünyaya olayı Türkiye'den neredeyse duyurduk, duyurdunuz ve duyurmaya devam ediyorsunuz” şeklide konuştu.

KIRIKKALELİLER ETKİNLİĞE DAMGA VURDU 
Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın yanı sıra Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Başkan Vekili Fikret Hayali As Başkan Bahattin Akyön, Türkiye Bisiklet Federasyonu Kırıkkale İl Temsilcisi Pınar Taşçı Yıkılmaz, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’de yer aldı. Yarışmanın sonunda katılımcılarına teşekkür belgesi verilirken, ilk üçe giren Pınar Torlak, Derin Akbaş, Tuğba Şenkazan ile Hakan Karaduman, İbrahim Kördemirci ve Faruk Ayaz'a bisiklet hediye edildi. Etkinliğe Kırıkkale heyetinden geniş katılım olması programa adeta damga vurdu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Müftüoğlu’na tebrik 

İlginizi Çekebilir

Gazeteciler bu kez haberde değil, bisikletle yarıştı

İlginizi Çekebilir

Pedallar, Samsun’a doğru çevrilecek 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36554

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171