KIRIKKALE
26°
03:39

Öğleye kalan Süre

Akyön’den Müftüoğlu’na tebrik 

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nu tebrik etti. Akyön, “Türkiye Bisiklet Federasyonu Türkiye Yüzyılının Sporcularını yetiştiriyor. 2021 Kasım’da göreve gelen Başkan Emin Müftüoğlu


BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKTİRDİ 
Akyön, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldikten sonra aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Başkanlığı'na seçilen Müftüoğlu şimdi de Avrupa’da isminden söz ettiriyor.  Avrupa Şampiyonası'ndaki iki madalya ile Türkiye en çok konuşulan ülke oldu. Milli Sporcumuz Ramazan Yılmaz gösterdiği başarı ile iki kez şanlı Türk bayrağımızı göndere çektirdi. Kendini kutluyoruz.” 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
“Söz konusu başarıda her daim bizlerle birlikte olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze, Yönetim Kurulumuza, Teknik Kurulumuza, Merkez Hakem Kurulumuza, tüm Milli Takım Antrenörlerimize, Sporcumuzla her an ilgilenen Milli takımlar genel koordinatörü Suat Torgay ve Yardımcısı İsmail Aksoy’a, Pist Bisikleti Koordinatörü Mutlu Erçevik'e, Pist Bisikleti Başantrenörü Branko Filip'e, Yardımcı Antrenörü Nazım BAKIRCI'ya, mekanisyen Murat Yıldırım’a, Konya Veledromu teknik ekibi ve çalışanlarına, Sporcumuzun kulüp antrenörü ve kendisine büyük emekler sarf etmiş İsmail Uğurlu'ya, onun nezdinden Kulübü Torku Şeker Spor ve şu anki kulübü Konya Büyükşehir Belediye Spor'a ve Federasyon Başkanlığı ofisine ve bu başarıda emeği geçen şu anda daha isimlerini sayamadığımız bütün çalışanlara il temsilcilerimiz, kurul üyelerimiz şöförlerimiz başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Akyön’den Şahin’e ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Uluslararası Road Race yarışları Kırıkkale'de start aldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli muhtarlar, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39414

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171