KIRIKKALE
24°
02:37

İkindi'ye Kalan Süre

Gelecek Partisi yönetimi İYİ Parti’ye geçti 

Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz ve 30 kişilik parti yönetimi İYİ Parti saflarına geçti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Korkmaz ve yönetimine İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu rozetlerini taktı. Korkmaz, “Bundan sonra inşallah bu yolda birl


MİLLET İTTİFAKI’NDA YAPRAK DÖKÜMÜ 
14-28 Mayıs tarihleri arasında Millet İttifakı çatısı altında çalışmaları yürüten Gelecek Partisi’nde şok bir ayrılık yaşandı. Mevcut İl Başkanı Murat Korkmaz, Merkez İlçe Başkanı Fatih Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi ve parti yönetimi İYİ Parti’ye geçiş yaptı. Yaprak dökümünün yaşandığı Millet İttifakı’nda geçtiğimiz günlerde de Demokrat Parti İl Başkanı Tolga Ersan ve yönetimi İYİ Parti’ye geçmiş, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş ve yönetimi ise görevlerinden istifa etmişti.

İYİ PARTİ GİDEREK GÜÇLENİYOR 
İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, katılım sağlayan yönetime teşekkür etti. Kuzucu, “Gerçekten önümüzde önemli bir seçim var. Yerel seçimleri yaşayacağız partimiz için yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bu seçimin Kırıkkale için ne kadar önem taşıdığını bir kez daha görüyoruz. Bazı muhtarlarımızla görüştüm 7-8 mahallede yaklaşık 3 aydır suyun akmadığını söylediler. Bu konuda Kırıkkale Belediyesi yetkililerine çağrıda bulunuyorum. Vatandaşlarımızı bu sıcak havalarda mağdur etmesinler” dedi. 

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ 
Kırıkkale’nin artık büyük projelere imza atması gerektiğine dikkat çeken Kuzucu, “Kırıkkale Belediyesi bugüne kadar hangi büyük projelere imza attı soruyorum. Gerçekten de şehir olarak çok kısır döngünün yaşandığı dönemden geçiyoruz. İşte bu süre zarfında İYİ Parti’nin güçlenmesi demek Kırıkkale’nin güçlenmesi, bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın güçlenmesi demektir.  Bugün İYİ Parti Türkiye’nin umudu oldu. Milletimizin partimize olan güven duygusu her geçen gün artıyor.  

KATILIMINIZ BİZLERE GÜÇ VERECEK 
“Genel başkanımıza ve teşkilatımıza bugüne kadar çok iftiralar atıldı. Bizler bugüne çok zorlu yollardan geldik. İnşallah milletimizin destekleriyle mahalli idareler seçiminde büyük başarı elde edeceğiz. Kırıkkale Belediyesi başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizin çoğunu inşallah bu seçimde kazanacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmalar bizlere başarıyı getirecektir. Gelecek Partisi İl Başkanımız Murat Korkmaz ve ekibinin partimize katılımı bizlere güç verecektir” dedi. 

BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ 
İYİ Parti’nin gücüne güç katmak için geldiklerini ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz, Gelecek Partisi’nde yaklaşık iki yıldır başkanlık görevini yaptığını söyledi. Bu süre zarfında milletvekilliği ve genel seçim yaşadıklarını dile getiren Korkmaz, ellerinden gelen bütün mücadeleyi sahada sergilediklerini söyledi. Gelecek Partisi çatısı altında kendilerini anlatamadıklarını dile getiren Korkmaz, “İnşallah yerel seçimler için ve diğer olan siyasi süreçte birlikte bu yolu yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

Çiftçi: “Yarınlara güzel gelecek bırakacağız”

İlginizi Çekebilir

Gelecek Partisi’nde şok ayrılık 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’nin Kırıkkale adayı Kuzucu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78703

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171