KIRIKKALE
24°
00:59

İkindi'ye Kalan Süre

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

Bir süre önce Gelecek Partisi’nden istifa ederek il yönetimiyle birlikte İYİ Parti’ye geçiş yapan Av. Tuğba Çiftçi, İYİ Parti Teşkilatı’nın yeni Kadın Kolları Başkanı oldu. Çiftçi, “Hep birlikte milletimiz için her alanda mücadelemizi sergileyeceğiz” dedi


GÖREV BELGESİNİ KUZUCU TAKDİM ETTİ 
Belirli bir süredir siyasi çalışmalarını Gelecek Partisi’nde yürüten ve geçtiğimiz haftalarda İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetimiyle birlikte İYİ Parti’ye geçiş yapan Av. Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni kadın kolları başkanı oldu. İYİ Parti eski Kadın Kolları Başkanı Melahat Cömert’ten bayrağı devralan Çiftçi’ye görev belgesini İl Başkanı Avukat Yavuz Kuzucu takdim etti. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN TEŞEKKÜR 
Kendisine bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür eden Çiftçi, “Birlikte daha güçlü ve birlikte çok daha güzel olacağımız inancındayım her zaman. Tarihi süreçte ülkemizin makus talihini yenmede her dönemde kadınlarımızın rolü çok büyük olmuş ve her dönemde kadınlarımız bambaşka başarılara imza atmıştır. Nitekim Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılında da Atatürk’ün kızları olarak Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ve bizlere bu gururu yaşatan kız kardeşlerimiz olmuştur. Aynı ekip ruhuyla hareket edilen her yerde inanıyorum ki şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’den anlamlı Cumhuriyet kutlaması

İlginizi Çekebilir

Altınışık’tan seçmenlerine teşekkür

İlginizi Çekebilir

Doğan’a İYİ Parti’de önemli görev

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68817

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171