KIRIKKALE
19°
01:19

İkindi'ye Kalan Süre

Veysel Kutluca: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!”

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ortak grubunun Meclis’te etkili bir muhalefet yapacağını ifade etti. Kutluca, “Meclisin açılmasıyla, bugün buradan uyarıyorum; hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İktidar,


KÜRESEL GÜÇLERE KARŞI DİK DURACAĞIZ 
Ülke gündemine ilişkin önemli tespitlerde bulunan ve emekli maaşlarının aylardır 7 bin 500 lirada tutulduğunun altını çizen Kutluca, iktidara, ara zammın ne zaman yapılacağını sordu.
İktidarın, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ortak grubunun Meclis’te etkili bir muhalefet yapacağını bildiği için alelacele düzenleme yapmaya çalıştığını vurgulayarak sözlerini sürdüren Kutluca, “Çünkü artık Saadet-Gelecek grubu var, inanç, azim ve kararlılıkla biz orada olacağız. Milletin Meclisi’nin, milletin hayrına olacak işlere imza atması adına büyük bir gayret sarf edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yine aynı şekilde Saadet Partisi olarak, küresel güçlerin tekerine çomak sokmaya da devam edeceğiz” dedi.

SALDIRILARA KARŞI NEDEN SESSİZ KALIYOR?
Avrupa’da artan İslamofobik saldırılara değinerek konuşmasını sürdüren Kutluca, “Bütün insanlığın hayat rehberi, güzel ahlakı, adaleti, şefkat ve merhameti öğütleyen kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yırtıp yakacak denli bir gözü dönmüşlükle karşı karşıyayız. Bu ırkçı faşist ve İslamofobik ruh hastalarına sessiz kalınması, hatta korunmaya alınması ise İslamofobi’nin Avrupa’da kurumsallaştığını göstermektedir. En son Lahey’de bizim ve diğer İslam ülkelerinin büyükelçiliklerinin önünde gerçekleştirilen saldırıda da görülmüştü ki Avrupa, yine ikiyüzlü davranıyor. Bu ikiyüzlülük karşısında haykırmamız gerekiyor. Bu mudur sizin inançlara saygınız, bu mudur sizin hak ve hukuk anlayışınız, fikir ve düşünce hürriyeti denilince anladığınız sizin bu mudur? Hadi Avrupa her zamanki gibi samimiyetsiz, tamam da İslam ülkelerine ne oluyor? 

MİLLETİMİZ MİLLİ GÖRÜŞÜ BEKLİYOR 
“Onlar çok iyi biliyorlar ki; değil tek başına iktidar olması, Millî Görüş’ün iktidar ortağı olduğu bir dönemde ülkemizin Cumhurbaşkanı’nın, Siyonistlerle sarmaş dolaş olamayacağını. Onlar biliyorlar ki; Saadet Partisi’nin hükümette yer aldığı bir denklemde para bulmak için uluslararası tefecilerin kapı kapı gezilmeyeceğini. Onlar gayet iyi biliyorlar ki; biz gelince BOP’u yırtıp atacağımızı, faizcileri kapı dışarı edeceğimizi, ekonomi yönetiminde bildikleri gibi at koşturmayacağını” diyen Kutluca, sözlerine şöyle devam etti: “Geçmişte Erdoğan ve Erbakan farkını da çok iyi biliyordu onlar, AK Parti ile Saadet Partisi farkını da çok iyi biliyorlar bugün. Saadet Partisi iktidarda olacak da emeklilerimize 7.500 lira reva görülecek, mümkün mü? Saadet Partisi iş başında olacak da IMF reçeteleri farklı ambalajların içinde uygulamaya konulacak, mümkün mü? Millî Görüş anlayışı değil 22 yıl, 22 ay iktidarda kalacak da hem yüksek enflasyon hem yüksek faiz hem de yüksek kur sarmalına girilecek, Allah aşkına olacak şey midir bu?”

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

İlginizi Çekebilir

Veysel Kutluca: “Gecekondu kiraları dahi 7 bin 500 TL”

İlginizi Çekebilir

Veysel Kutluca: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67049

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171