KIRIKKALE
25°
05:44

Öğleye kalan Süre

Gıda satış yerlerine denetim!

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gıda üreten perakende satış yerlerine denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde gıda ürünlerinin son kullanım tarihleri kontrol ediliyor.


ETİKET FİYATI BİLGİLENDİRİLDİ
Bahşılı İlçe Müdürlüğü Gıda Denetim Personelleri, perakende satış yerlerinin denetimlerini gerçekleştirdi. Gıda hijyeni, son kullanma tarihleri, tavsiye edilen tüketim tarihi ve etiket kontrolleri denetimleri ile güvenilir gıdaya ulaşmanın sürekliliği kontrol altında tutuluyor. Denetimlerde, gıdaların uygun koşullarda muhafaza edilip edilmediği, son kullanma tarihlerinin kontrol edilip edilmediği, tavsiye edilen tüketim tarihine dikkat edilip edilmediği ve etiket bilgilerinin doğruluğu gibi hususlar incelendi.

GEREKLİ UYARILARDA BULUNULDU
Denetimlerde, bazı iş yerlerinde eksiklikler tespit edildi. Bu eksikliklerin giderilmesi için iş yerlerine gerekli uyarılarda bulunuldu. Gıda denetimleri, halk sağlığının korunması için önemli bir faaliyettir. Gıda denetimleri ile güvenilir gıdalara ulaşmanın sürekliliği sağlanmaktadır.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Erşan ailesinin acı günü 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de çeşitli suçlardan 11 şüpheli tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin meşhur çanak peyniri

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30562

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171