°

Kırıkkale-Delice otoyol ihalesi bir kez daha ertelendi 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nce (KGM) 15 Ağustos'ta yap-işlet-devret (YİD) modeli inşa edileceği duyurulan Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ihalesi bir kez daha ertelendi.


RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yürütülen Antalya-Alanya ve Ankara-Kırıkkale-Delice otoyol projelerine ilişkin 5 Ekim 2022 yılında yapılması planlanan ihale alınan karar doğrultusunda yeniden ertelendi. Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, daha önce 5 Ekim'de yapılacağı belirtilen ihale tarihi 15 Aralık olarak revize edildi. Geçtiğimiz 15 Haziran'da yapılan duyuruda ise ihalenin 24 Ağustos'ta yapılacağı bildirilmişti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli sporcular ilk 5’e girdi

İlginizi Çekebilir

Müstakil ev yangını korkuttu!

İlginizi Çekebilir

Külliyeye çocuklar için 3D sinema geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38112

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171