KIRIKKALE
24°
00:40

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de aranan şahıs yakalandı!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahsı yakaladı. 5 yıl, 16 ay, 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs cezaevine gönderildi.


ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANIYORDU
Vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahsı yakaladı. 5 yıl, 16 ay, 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs cezaevine gönderildi.

EKİPLER MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR
Konu hakkında Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğümüz ekiplerince çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 5 yıl 16 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.E. İsimli şahıs yakalanmış ve gerekli yasal işlemleri akabinde keskin t tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklaması yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bin yıllık el yazması İncil ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bin 937 kişi evlendi, 659 kişi boşandı

İlginizi Çekebilir

1 milyon 827 bin 790 makaron ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14955

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171