KIRIKKALE
24°
00:12

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de bayraklar yarıya indirildi 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından bayraklar yarıya indirildi.


CUMUHRABŞKANI ERDOĞAN DUYURDU 
İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla 3 gün süreyle milli yas ilan edilmesinin ardından, Türkiye'de bayraklar yarıya indirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin'de çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehide duyulan saygının bir gereği olarak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyurmuştu. Milli yas ilanının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ile tüm kamu binalarında ve dış temsilciliklerde, gönderdeki Türk bayrakları yarıya indirildi.


BÜYÜK ACILARI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin'de çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehide duyulan saygının bir gereği olarak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz. Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir” şeklinde konuştu.

Haber: Tuğçe Özdemir  

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Siyer-i Nebi Müzesi’ne ziyaret

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sentetik ecza ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Mehmetçikle omuz omuza

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84805

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171